Toyota Mirai

Den nya Toyota spås vara västgasbilens nya genombrott. Blir du en av de som köper denna bil är det viktigt att du säkrar den ordentligt.

En ny fräsig Toyota, en Toyota som kan förändra världen. Det handlar om Toyota Mirai som kan komma att bli Röd bil storbilen som alla kommer att snacka om som västgasbilens genombrott. Så här står det i en artikel från Expressens Motor:

det här kan verkligen bli bilen som förändrar världen. Toyota har byggt en vätgasbil för vanligt folk och bilen ska kunna köpas för rimliga pengar. Mirai är en stor fyrsitsig sedan som verkligen sticker ut – i för mig negativ mening då fronten har en rejäl “underläpp”. Och jag kan inte påstå att Toyota tagit till sig speciellt mycket av den kritik som påpekat att modeller som Prius och Auris är rent av tråkiga och fula.

I oktober ska bilen provköras och först då kan vi vara säkra på om Mirai är så bra som vi anar. Förhoppningsvis har vi rätt.

Säkra ditt garage

Om du blir en av de som köper denna bil hoppas vi att du kommer att njuta av den. Det är en smart om du ser till att förvara den på bästa sätt. Just nu är det ganska vanligt med inbrott och stöld av bilar, så det gäller att ha en garageport som verkligen säkrar garagets innehåll. Är du osäker på ifall din port är det bästa skyddet kan du gå in och jämföra med de som finns på www.portfirman.se. Då ser snart vad som krävs för att bilen ska vara ordentligt skyddad.

Under våren var det väldigt många inbrott på kort tid och det verkar som dessa har avtagit under sommaren, men risken är stor att de ökar på nytt nu till hösten. Ett annat tips för att verkligen säkra är att gå in och läsa på polisens hemsida. Där skriver de om vilka områden de varit inbrott i samt ger tips och råd på hur en kan skydda sig.